Kategóriák
Kategóriák
Hírek
2018.01.05 14:04
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Eper por 10g

350 Ft
Egységár: 35 000 Ft/kg

Az eper por a szárított eperből készül, nagyszerűen alkalmazható szappanban és kozmetikumokban.

  • Az eper por A, C vitaminokban, káliumban, vasban, foszforban és kalciumban gazdag.

    Tökéletes minden bőrtípusra.

    Az eper por rendkívül jó hatással van a száraz bőr kezelésére, köszönhetően tápláló tulajdonságainak,  Mivel ez egy teljesen természetes gyümölcs por, nem irritál és kiváló kozmetikai összetevő,

    Ápoló hatású, jól használható száraz vagy érzékeny bőrre.

    Felhasználás:

    • Hideg és meleg eljárású szappanok
    • Száraz arcmaszkok
    • ajakbalzsam
    • stb.

    Felhasználási arány: 1-70%

    A frissesség megtartása miatt a gyümölcs porokat légmentesen kell tárolni.

  • Raktárkészlet
    19 cs
    Cikkszám
    eppor10
    Tömeg
    15 g/cs
Webáruház készítés