Leánybúcsú kellékei termékeinkből

Leánybúcsú kellékei termékeinkből
20 May, 2019


 


Hamarosan itt a nyár és vele együtt az esküvőszezon.

 


Mi az, ami megelőzi az esküvőket? Legény- és leánybúcsú, az utolsó nagy buli, mielőtt az ember oltár elé áll.☺


 


Napjainkban egyre nagyobb divat a leánybúcsú szervezése a menyasszonyoknak. Így már nem csak a férfiak előjoga a házasság előtti ereszd el a hajamat.


 


Egy leánybúcsúhoz azonban rengeteg csajos kellék kell, melyek meghozzák a résztvevők hangulatát. Ha ezt magunk készítjük közösen a meghívottakkal, akkor már az is a buli része és ráadásul jóval olcsóbb és személyesebb, mintha boltba vettünk volna mindent.


 


Lássuk csak, mire lehet szükség egy leánybúcsún az „üdítőn” kívül? :D

 


Az első és legfontosabb a közös öltözet, pl. egyenpóló. Erre kitaláltunk nektek egy szuper és könnyű módszert, melyhez csupán fehér vagy valamilyen egyszínű pólóra lesz szükségetek, illetve üzletünkből felvasalható strasszokra.


 


A menyasszony pólójára értelemszerűen a Bride felirat kerüljön, míg a többieknek a Team Bride szöveget vasaljuk pólójára. A vagányabbak alul felköthetik csomóba a póló alját, hogy divatosabbak legyenek ☺


 


A pólókhoz a felvasalható strasszt itt találod:

https://kezmuvesellato.hu/spl/795827/Vasalhato-strassz


 


A menyasszony fontos kelléke a korona, amihez elég gyakorlatilag egy hátul megkötős hajpántot készíteni, melyet művirágokkal díszíthettek Üzletünkben megvehető többféle színben az öntapadós dekorgumi mint könnyen használható alapanyag a hajpánt alapjának díszítésére


 


Nektek melyik szín jön be?

https://kezmuvesellato.hu/spl/493113/Dekorgumi


 


Arany, ezüst vagy rózsaszín? 


Művirágot is találtok bőven az alap dekorálására...

https://kezmuvesellato.hu/spl/149625/Viragok-novenyek


Ha készítetek különböző táblákat vagy játékokhoz való kellékeket, ahhoz lézervágott feliratainkat ajánljuk, melyekkel feldobhatjátok az elkészített tárgyakat.


 


Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de kérhetsz rá értesítést az e-mail címed megadásával és jelezni fogjuk ha újra elérhető.

Név
E-mail