Történetünk 2009 nyarán kezdődött. Ha eddig nem értetted, hogy mit keres a gyöngy, a szappan és a fa együtt, egy webáruházban, most elmesélem.

Évekkel ezelőtt a legkisebb húgom szerette volna, ha az esküvőjén a szülői köszönet virágok megmaradnának emlékül. Együtt ötleteltünk, mi lenne a legjobb megoldás. Mindig is szerettem a kihívásokat, de akkor még a gyöngyfűzés is nagyon távol állt tőlem. Ennek ellenére a gyöngyvirágok mellett döntöttünk, amit a mai napig nem bántam meg. Az alapanyag beszerzése nem volt túl nehéz, de azért egyszerű sem. És ezzel egy újabb „út” nyílt meg előttem. Ekkor jött a felismerés, hogy ezt szeretném csinálni, konkrétan felkutatni a minőségileg jó alapanyagokat megfelelő árban.

A gondolatot tett követte, kezdetben hazai nagykerekben vásároltunk, majd ahogyan szépen növekedtünk, bővült a kínálat, külföldön kerestünk partnereket.

Vállalkozásunk életében a következő mérföldkő a szappan alapanyagok bevezetése volt. A sors úgy hozta, hogy a kislányom bőre nagyon érzékeny, rengeteg féle készítményt kipróbáltunk, több-kevesebb sikerrel, de tartós megoldást nem találtunk.

Ekkor fordultam a natúr szappankészítés irányába. Úgy érzem, az Élet mindig megmutatja mindenkinek a saját Útját, feladatát. Én is így jártam, mindig jött egy feladat, egy megoldandó probléma, amely során mindig rájöttem, hogy még mennyi minden érdekel. Tehát a lánykám problémájára gyógyírt keresve rengeteget olvastam, majd elkészítettem első saját szappanomat.

Sikere volt, tartós eredményt hozott, így már nem volt kérdés, a szappan alapanyagok is felkerülnek a termékpalettára.

Hogy jött képbe a fa? Hát egyszerűen azért, mert mindig is tetszettek a fa termékek, melyekkel hihetetlen kreatív dolgokat lehet varázsolni. Ezzel együtt egy régi álmunk vált valóra, amikor 2016-ban sikerült megvásárolnunk első lézergépünket, melyekkel egyedi fa termékeket, figurákat tudunk készíteni. És itt kapcsolódott össze a szappanozás és a lézergép, megterveztük és elkészítettük az első szappan pecsétünket és szappanöntő formánkat is.

Egyik hozta a másikat magával! Így lett teljes az életünk!

Talán még nincs is vége…. Ki tudja, mit hoz még a Sors?!

Üdvözöllek világunkban, nézz szét nálunk!

Andrea

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de kérhetsz rá értesítést az e-mail címed megadásával és jelezni fogjuk ha újra elérhető.

Név
E-mail