Kategóriák
Hírek
2018.01.05 14:04
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2017.10.08 09:00

A KÉZMŰVESSÉG SZELLEME

Kedves Látogatóm!

 

Örömmel értesítelek, hogy indul a kézműves blog, melyben hétről hétre izgalmas bejegyzéseket olvashatsz majd.

 

A kézművesség az álmok világa. Elrepíti az embert a felnőtt élet szürke hétköznapjaiból, ismét szabaddá teszi gyermeki énünk fantáziával teli mesevilágát. A szívedre hat, a lelkedet gyógyítja, a szellemedet támogatja.

 

Elsősorban ezért van; minden ember számára alapvető szükséglet, hogy valahol, valamiben kiteljesedjen, valahonnét pozitív visszaigazolást kapjon saját létének értelmére.

Te, aki most ezt olvasod, valószínűleg azért vagy most itt, mert benned is ott rejtőzik az alkotás vágya, egyben egy kis kikapcsolódásra vágysz – légy a virtuális baráti körünk tagja, légy üdvözölve az alkotóink között! 

 

 

Ahogy azt a boltocskánkban láthatod, egyrészt a házilag készülő kozmetikumok, másrészt az ékszerek készítése, gyöngyfűzés az, amiben a segítségedre tudunk lenni, de találsz nálunk kellékeket decoupage technikához, vagy textilfestéshez is, a kézműves technikákhoz kínált alapanyagok választéka pedig folyamatosan bővül.

Természetes igény, hogy ne csak az alapanyagok beszerzésében, hanem az ötletek megvalósításában, érdekes és hasznos információk megosztásában is társak tudjunk lenni a jövőben – tarts velünk, várunk szeretettel a blogon is!

 

Webáruház készítés